We-Impact Sustainability Research Center came to us for their headquarters in Shanghai and we think a building that make an Environmental Well being Impact is the only way to go. With an external geometry that harness natural air cooling, recycled bamboo scaffolding as well as low-cost Polycarbonate curtain wall it will be one of the greenest building in China. We also designed the world first parametric photovoltaic bar/structure with an indoor farm that can supply all the agriculture products for the center it self. We believe in a highly polluted metropolis like Shanghai it needs a place where people can escape and live a healthier life and we also believe that people working in this center should be the happiest employees around as they know they are within the greenest confines of the city.

2017 COC-design
Using Format